Rit van Cyriel van Oers

Gecreëerd op 29/05/2016 door Annie [Ritten]

Vandaag, 29 mei...

De rit van Cyriel V.O. vertrok op de Oude Heihoeve in de Blikstraat, Nieuwmoer...
Frank de Boosere voorspelde geen al te best weer, o.a. veel onweersbuien, maar de datum was geprikt en dus ging de rit door.

Elf menners met hun gezelschap hadden de weergoden mee en bleven vrijwel gespaard van wind en hemelwater. De mooie rit liep door de Maatjes op Nieuwmoer, vandaar ging de tocht naar Wuustwezel… Er was een stop voorzien aan de manege (de naam is me even ontgaan) om de dames de kans te geven om van het toilet gebruik te maken en om de dorstigen te laven.

We reden ook door een stukje buurland Nederland, gemeente Achtmaal, waar men op aanvraag (door Cyriel) door een prachtige private dreef mocht rijden. Verzoek in stap of lichte draf, want er zijn daar vele kleine reekalfjes geboren en die liggen verspreid aan de bosrand.

Daarna reden terug op Belgische bodem door de bossen van Horendonk om zo weer terug naar 't vertrekpunt te keren. Daar konden de leden zich tegoed doen aan een heerlijk bordje stoofvlees met brood waar Tim en Kim voor gezorgd hadden. Aan eten en drinken kwam men niks tekort.

Iedereen was tevreden en we konden moe maar voldaan weer huiswaarts gaan.

Bedankt aan onze goede vrienden waar we weer beroep op konden doen. Erik die samen met Cyriel de rit heeft uitgezet, Yolande die mij (Annie) heeft geholpen om in de kantine alles in goede banen te leiden en Wiske die ook haar steentje heeft bijgedragen!

BEDANKT AAN ALLE HELPERS vanwege de inrichters Cyriel en Annie. Vele handen maken licht werk !!!!! en ook bedankt aan alle menners natuurlijk want zonder hen was er ook geen rit.

Met de groeten Annie

Deel dit bericht